Sagaform

Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi.

Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina. Tuotemerkkiä löytyy tällä hetkellä ympäri maailmaa yli 30 eri maasta aina Japanista Yhdysvaltoihin asti.

Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille. Tuotevalikoima kasvaa joka vuosi useilla loistavilla uutuuksilla joiden muotoiluista vastaavat useat Ruotsin tämän hetken eturivin muotoilijat.
Sagaform on hyvä valinta arkipäiväiseen käyttöön tai viikonloppujen kohokohtiin. Sopivia tuotteita löytyy niin vaativalle kokille keittiöön kuin aurinkoiselle piknikreissullekin. Sagaformin käytännöllisillä design – tuotteilla ilahdutat lahjansaajan varmasti!

https://ilmarit.fi/kuvastot/

Kosta Boda

Kosta Boda kulttuuri on syntynyt perinteisestä ruotsalaisesta taidekäsityöstä.

Taitavat smoolantilaiset taiteilijat ja käsityöläiset ovat tehneet lasituotteita ja taide-esineitä jo vuodesta 1742 alkaen. Vaikka Kosta Bodan historialliset siteet säilyvät vahvoina, se kuuluu innovatiivisen, modernin muotoilun merkittävimpiin puolestapuhujiin.

Nykyään Kosta Boda on yksi maailman johtavista lasimerkeistä. Kosta Bodan lasi on tunnettu taiteellisuudestaan, väreistään ja ainutlaatuisesta muotokielestään.

Kosta Bodan taidelasivalikoimassa on maljakoita, vateja, kynttilänjalkoja sekä uniikkeja lasiesineitä.

https://ilmarit.fi/kuvastot/

Orrefors

Orrefors kristalli- ja lasituotteet ovat pohjoismaista huip­pumuotoilua.

Perinteiset Orrefors tuotteet ovat 1898 luvulta. Hienostuneet, ajattomat sekä klassiset kristallituotteet ovat arvostettuja lahjoja sekä keräilyesineitä.

Orrefors ja Kostaboda vastaavat myös monien kuuluisien palkintojen ja tunnustusten suunnittelusta kuten esim. kansainvälisen Eurovision laulukilpailun palkinnosta.

https://ilmarit.fi/kuvastot/

SEA Glasbruk

SEA Glasbruk tuotteissa yhdistyvät skandinaavinen design ja käytännöllisyys

Etelä-Ruotsissa toimiva SEA Glasbruk on osa New Wave Group – konsernia, johon kuuluvat myös tunnetut skandinaaviset design tuotemerkit Sagaform sekä Orrefors Kosta Boda. SEA Glasbruk tuotteissa yhdistyy ruotsalainen design ja käytännöllisyys. Valikoimassa on ihastuttavia sisustuksellisia tuotteita lahjaksi. Värikkäät kulhot ja maljakot, elegantit kynttilälyhdyt, karahvit ja lasit piristävät raikkaalla valikoimallaan.

Tutustu valikoimaan laajemmin osoitteessa: www.seaglasbruk.se