Toimitusehdot

Verkkokaupan Toimitusehdot/ Lakeuden Ilmarit Oy

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn
Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste

Verkkokauppatilauksen  voi tehdä käyttäjätiliä luomatta. Kirjautuneille käyttäjille mahdollistuu kuitenkin  toimitus/laskutusosoitteiden tallentuminen tilausjärjestelmään, omien suosikkituotteiden tallentamismahdollisuus, asikaskohtaisten tuotteiden/hintojen hyödyntämisen mahdollisuus

1. Toimitusaika
Varastosta löytyvien toimistotarvike-tuotteidemme normaali toimitusaika on 1 – 4 työpäivää. Profiloitujen asiakastuotteiden toimitusajat n 2 viikkoa, tuotevedoksen hyväksymisestä Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat
Tilatut tuotteet toimitetaan tilauksella määriteltyyn yhteen toimitussoitteeseen tai sopimuksen mukaan. Toimituskulut/tilaus 15,00 € (alv. 0%). Verkkokaupassa voi olla määriteltynä rahtivapaan toimituksen rajat. Verkkokauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy lähettäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kariteamin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

3. Maksutavat
Yrityksille (Y-tunnus) 7 päivää netto tai sopimuksen mukaan (juridiset henkilöt), Yksityishenkilöille maksutapa on ennakkomaksu.

4. Reklamaatiot
Mikäli olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä (8 vrk:n kuluessa) yritykselle kirjallisesti info@ilmarit.fi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.
Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:
• Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
• Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
5. Yhteystiedot
Lakeuden Ilmarit Oy
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki
puh. 0405516183
info:@ilmarit.fi